banner

Bekijk zeker onze promoties !!            Nieuw in het par-ky gamma plankenvloeren met keuze uit 3 verschillende diktes van de toplaag ! 

Kurkvloeren

Kurk is afkomstig van de bast van de kurkeik. De kurkeik komt voornamelijk voor in Portugal en dit land is dan ook de grootste kurkproducent ter wereld.
De kurkeik kan wel tweehonderd jaar oud en tot twaalf meter hoog worden. De bast wordt voor het eerst geoogst als de boom minimaal 25 jaar oud is. Daarna kan het oogsten om de negen jaar herhaald worden.

Kurk is 100% natuurlijk, erg mooi en geluiddempend. Bij ons vindt u kurk in een zwevende uitvoering. Op een drager die is voorzien van het gepatenteerde uniclic verbindingsysteem zit een laagje kurk. Vervolgens is dit voorzien van een transparante kleurloze of champagnekleurige zeer slijtvaste toplaag.

Qualy cork clic is een natuurproduct, het is een verzameling van cellen die onder de schors van de kurkeik groeien en om de negen jaar worden verwijderd. Daardoor wordt de boom niet gekapt. Hij produceert om de negen jaar een nieuwe kurklaag. Dit maakt dat de kurkindustrie de natuur niet verminkt.

  • Qualy cork clic kurkvloeren hebben een sterke isolerende warmte- en geluidseigenschap die u een ongekend comfort biedt.
  • Kurkvloeren zijn antistatisch, waardoor het de uitgelezen bevloering is voor allergiepatiënten.

 

 

Showroom en kantoor
Kapelstraat 72
2340 Beerse
Magazijn
Veilingstraat 29
2320 Hoogstraten
0477 52 76 62
info@svenco.be
Copyright © 2012 Complit.be