banner

Bekijk zeker onze promoties !!            Nieuw in het par-ky gamma plankenvloeren met keuze uit 3 verschillende diktes van de toplaag ! 

Multi-plankenvloerenBeterhout is een Nederlandse producent van multiplank plankenvloeren. Dit innovatieve product onder de houten vloeren is opgebouwd uit een toplaag van zeer hoogwaardig hardhout, verlijmd op een onderlaag van eersteklas berken multiplex, waarbij dit product nog steeds de uitstraling heeft van een massief houten vloer. 

Deze vloeren zijn in diverse houtsoorten , afwerkingen, kleurmogelijkheden en sorteringen te verkrijgen zodat voor elk interieur de juiste vloer beschikbaar is.

Met de vloeren van Beter Hout koopt u een stukje sfeer in huis. 

Deze multi-plankenvloeren hebben een dikte van 13 of 18 mm. met respectievelijk een toplaag van 4 of 6 mm. en een breedte van 180 of 220 mm.

Veelal zijn het lengtes van 1500 tot 2800 mm met een zeer klein aandeel kortere lengtes. Deze zijn vervaardigd uit Frans eiken welke geleverd worden in diverse sorteringen zoals prime , bis, rustiek A , rustiek plus , rustiek en rustiek B. Ook zijn deze vloeren in de breedte van 180 mm. ( toplaag 4 of 6 mm. ) beschikbaar in andere houtsoorten waaronder maple , merbau , afzelia , wenge , enz.. Bovendien kan U de groote van de schuine kant zelf bepalen.

In onze werkplaats worden Beterhout multi plankenvloeren eventueel gestopt, daarna machinaal geschuurd , geborsteld , handmatig geolied in een kleur naar wens van de klant en voorzien van hardwax beschermlagen om als afgewerkt product geplaatst te worden.

Lalegno is een belgische merknaam die geïmporteerde vloeren betrekt , door de betrokkenheid en aanwezigheid van de zaakvoerder bij de produktie bekomt men een uitstekende kwaliteit van vloeren , de multi plankenvloeren van Lalegno zijn vervaardigd uit europees eiken en zijn zeer stabiel door de combinatie van een 6 mm. dikke toplaag verlijmd op een 15 mm. dikke multiplex drager. ze zijn verkrijgbaar in rustiek europees eiken in brede delen van 189 , 220 , 260 en zelfs 300 mm. breedte. en voorzien van een micro velling aan de lange zijden. ook zijn deze in de breedte 220 mm. beschikbaar in een select kwaliteit.

In onze werkplaats worden Lalegno multi plankenvloeren machinaal geschuurd , geborsteld , handmatig geolied in een kleur naar wens van de klant en voorzien van hardwax beschermlagen om als afgewerkt product geplaatst te worden.


Showroom en kantoor
Kapelstraat 72
2340 Beerse
Magazijn
Veilingstraat 29
2320 Hoogstraten
0477 52 76 62
info@svenco.be
Copyright © 2012 Complit.be